Eke dişi erzurumlu gök dişi oyun kuşu seferleri

Uzun bir aradan sonra kuş sever dostlara tekrardan merhaba. Ben bingöllü fatih. Çoğunuzun bildiği üzere yaklaşık 2 yıl oyun kuşu satışını durdurup çoğaltma kararı almıştım. Şükürler olsun ki bu süre zarfında kuşlarımız bayağı çoğaldı. Videoda yer alan taklacı güvercin meşhur erzurumlu gökler lakaplı kuşlarımdan. Size sitede videosu bulunan akrabalarının videolarını atacağım. Böylelikle izlemiş olursunuz.

Erzurumlu gök erkek 3. yaşında idman videosu - Bu bağlantıda yer alan idman videosudaki erkek, şuan izlemekte olduğunuz dişinin annesinin babası.
Erzurum'lu gök soyu tanıtımı ve Diyarbakır'a satılan yavrumuz - Bu Paylaşımda yer alan damızlık dişi kuşumuz, aynı zamanda izlemekte olduğunuz dişi sinekli gök Kuşumuzun annesinin annesi.
Yakın zamanda sitemiz tamamen elden geçirilecek. Aynı zamanda site ile çok uzun süredir ilgilenmediğim için bayağı atmadığım videolar var. Onları da sizlerle paylaşacağım. Oyun kuşu satın almak isteyen dostlar facebook hesabıma özel mesaj atabilir. Yada 05321680531 numarama sadece normal mesaj atmak şartı ile oyun kuşu satın almak istediğinizi yazmanız yeterlidir. Herhangi bir aramaya yada whatsapp mesajına bakamıyorum. Sadece normal mesaj atmanız yeterlidir. Ben size müsait zamanda dönüş yaparım.

Yorumlar

  1. Yav koca reis özlettin kendini ya hoş geldin aramıza tekrardan büyük usta

    YanıtlaSil
  2. Maşallah kardeşim çok güzel oynuyor kaldı mı halen böyle kuşlar

    YanıtlaSil
  3. Abi sen dürüst adamsın verdiğin kuşlar oyuna başladı sözünün eri olduğun anlaşıldı ayağına taş değmesin helal hoş olsun verdiğim para

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Diğer videolar

Taklacı oyun kuşları yarışmasında 1. olan kuşumuz

Çift taban taklalı Dişi karaoğlan oyun kuşu

Hektor Lakaplı eke erkek taklacı güvercinimizin iniş videosu

Erzurum'lu gök soyu tanıtımı ve Diyarbakır'a satılan yavrumuz

Oyun kuşu ne zaman teke düşer?

2014 Yılında uçan tüm eke taklacı güvercin kuşlarımız

2016 Erkek Karaoğlan Oyun Kuşu

Hakkımda

Büyük basmalı Özlerden Erkek 4 Yaşında

Erzurumlu gök erkek 3. yaşında idman videosu